13/08/2022

Monica Gabor, sexy pe plaja din Malibu. Toți s-au uitat la ea când au văzut cum s-a îmbrăcat

Monica Gabor, sexy pe plaja din Malibu. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a făcut senzație, după ce s-a pozat la o terasă, îmbrăcată într-o ținută sexy extrem de sexy. În peisaj se află și patrupedul vedetei, Ruby.

Monica Gabor, sexy pe plaja din Malibu. Fosta scorpie de la Izvorani s-a pozat cu patrupedul ei și a făcut totul public pe contul de socializare.

Monica Gabor, sexy pe plaja din Malibu. Toți s-au uitat la ea când au văzut cu s-a îmbrăcat

Monica Gabor, sexy pe plaja din Malibu, în cea mai mulată rochie

 Iubita lui Mr. Pink a purtat o ținută all-black, iar ca și încălțări, bruneta a optat pentru o pereche de cizme negre cu toc. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru cât de bine arată.

Irinel Columbeanu a fost căsătorit cu Monica Gabor. cei doi au ajuns la divorț, dar din mariajul lor a rezultat o fetiță adorabilă, Irinuca. Monica Gabor și-a refăcut viața alături de potentul om de afaceri chinez Mr. Pink. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Irinel Columbeanu a mărturisit că și-ar mai fi dorit un copil cu fosta sa consoartă.

 

Post-ul Monica Gabor, sexy pe plaja din Malibu. Toți s-au uitat la ea când au văzut cum s-a îmbrăcat apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.