13/08/2022

Alexandra Hodis, eleva de 18 ani, a decis sa vorbesca pentru prima data despre asa-zisa relatie cu Irinel Columbeanu

Tanara eleva in varsta de doar 18 ani a fost in weekend una dintre vedetele prezentarii de moda a lui Catalin Botezatu, eveniment ce a avut loc la Balul Operei din Cluj-Napoca.

Dupa ce a coborat de pe catwalk, Alexandra a tinut sa faca lumina in legatura cu asa-zisa idila cu Irinel Columbeanu, infirmand categoric tot ceea ce s-a scris in presa.

“Cu Irinel Columbeanu n-am avut absolut niciun fel de relatie. Cel mult suntem amici. Ne-am cunoscut la o prezentare de moda. Eu sunt manechin”, a declarat Alexandra Hodis.

Iar daca intre Alexandra si Iri nu exista nimic, nu acelasi lucur se poate spune, din cate se pare, despre Catalin Botezatu. Creatorul de moda a fost fermecat de frumoasa bruneta, felicitand-o public pentru premiul de excelenta primit la Balul Operei din Cluj-Napoca, din partea lui Matei Miko, nimeni altul decat fostul nas de cununie al lui Irinel Columbeanu si al Monicai Gabor.

La decernarea distinctiei, Catalin Botezatu nu s-a mai putut abtine si a rabufnit la microfon. “Era culmea ca Alexandra sa nu primeasca un premiu. E cea mai frumoasa!”, a spus faimosul creator de moda.

Alexandra Hodis are 18 ani si este eleva la Colegiul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, dar si manechin. Asa l-ar fi cucerit, de altfel, pe Iri, in timpul unei prezentari de moda. De ceva vreme, Alexandra – considerata de multi noua Monica Gabor – a fost vazuta in mai multe randuri in vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani, fiind chiar ceruta de sotie de zglobiul milionar, sustin gurile rele. Atat Alexandra, cat si Iri, au infirmat insa povestea de dragoste.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.