29/05/2024

Mihaela Rădulescu, într-o ipostază cum nu a mai fost văzută. “Dacă poți ține pasul, ai dreptul să mă judeci”

Mihaela Rădulescu, într-o ipostază cum nu a mai fost văzută. Vedeta a fost fotografiată în timpul exercițiilor fizice, pe care le face zi de zi pentru a se menține în formă.

Mihaela Rădulescu, într-o ipostază cum nu a mai fost văzută. Prezentatoarea de la Ute cine dansează și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare cu piciorul ridicat și purtând o pereche de pantaloni scurți minusculi.

Mihaela Rădulescu, într-o ipostază cum nu a mai fost văzută, pe contul de socializare

„Nici vorbă să trec peste antrenament – benzile mele elastic sunt sala mea de fitness oriunde merg – dacă poți ține pasul, ai dreptul să mă judeci. Dacă nu… încearcă mai tare”, a scris Mihaela Rădulescu, în dreptul imaginii. fanii nu s-au putut abține. „Te admiri pentru că faci asta și acasă”, „Puțin sport nu strică”, au fost comentariile fanilor.

Felix Bumgartner și Mihaela Rădulescu au o relație de mai bine de doi ani și sunt cât de poate de fericiți împreună. Deși nu a fost cerută în căsătorie până acum de sportivul austriac, gesturile din ultima perioadă dau de gândit că lucrurile se vor îndrepta în acea direcție.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *