18/04/2024

Mirela Vaida nu doarme de câteva zile. Fetița ei este bolnavă. “Nu știu a câta noapte e”

Mirela Vaida nu doarme de câteva zile, din cauza problemelor de sănătate ale fetiței sale. Micuța ei a făcut enterocolită și nu s-a simțit bine deloc.

Mirela Vaida nu doarme de câteva zile, iar oboseala și-a spus cuvântul. Mai mult, vedeta a avut parte și de o surpriză de proporții din partea asistentului său, în cadrul emisiunii 2K1. Robert, asistentul Mirelei Vaida de la „2k1”, a vrut să exerseze momentul în care îşi va cere iubita în căsătorie.

Mirela Vaida nu doarme de câteva zile. Fetița ei este bolnavă. “Nu știu a câta noapte e”

Mirela Vaida nu doarme de câteva zile, pentru că micuța ei a fost bolnavă

„Ce-ai mâncat măi copile!? Mă, ridică-te de acolo! Ai fost în Thailanda, nu? Acolo e musonul. Vine musonul, Alexandru îl cheamă, e soţul meu. Exersează pe una care într-adevăr să îţi dea şi în răspuns afirmativ”, a spus  Mirelei Vaida la Antena 1. „La noi a plouat cu găleata. Nu am dormit toată noaptea. A avut fii-mea enterocolită. Nu ştiu a câta noapte e de când nu dorm că până acum a avut fii-miu nu ştiu ce”, a povestit Mirela Vaida.

Post-ul Mirela Vaida nu doarme de câteva zile. Fetița ei este bolnavă. “Nu știu a câta noapte e” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *