29/05/2024

FOTO EXCLUSIV/ Parastas de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete. Fiul artistei, distrus de durere. Cum arată mormântul artistei

Parastas de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete. Cornel Galeș a organizat joi, 27 aprilie, totul până la cel mai mic detaliu. Alături de acesta au fost cei doi băieți ai artistei, dar și mama acesteia, care nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Parastas de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete. Cornel Galeş face a ajuns la biserică, încă de la primele ore ale dimineții, unde a avea loc slujba de pomenire. Cornel Gales a avut portbagajul masinii sale plin cu hainele Ilenei Ciuculete pe care le-a împărțit femeilor venite la parastas.

Parastas de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete, zi tristă pentru familia și prietenii acesteia

Îmbrăcat în negru şi vizibil distrus de durere, Cornel Galeș a ajuns la Biserica Costească din Chitila, pentru a stabili ultimele detalii. Alături de acesta au fost cei doi băieți ai artistei, dar și mama acesteia, care grav bolnavă, abia s-a putut ține pe picioare. Femeia în vârsta de 86 de ani are problem cardiace și a avut nevoie de ajutor.

Artista a dus pe picioare o boală de care a aflat foarte târziu, când nimic nu s-a mai potut face. Astfel că, pe 14 martie, ea a plecat dintre cei vii, lăsând în urma sa un soț îndurerat. Bărbatul s-a ocupat de toate cele creștinești pentru înmormântarea soției, iar acum se pregătește să-i facă primul mare parastas de la trecerea sa în neființă.

Parastas de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete. Fiul artistei, distrus de durere. Cum arată mormântul artistei

Parastas de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete. Cornel Galeș, desfigurat de durere

După ce familia va împărți pachete, la cimitirul Străulești, unde artista este înmormânată, masa va avea loc la o mănăstire! Cornel Galeș a ales un meniu cu tot ceea ce-i plăcea Ilenei Ciuculete să mănânce. Moartea Ilenei Ciuculete l-a apropiat și mai mult pe soțul acesteia, Cornel Galeș, de cei doi fii ai artistei din prima căsătorie, Mugurel și Cristian Sfetcu. Acesta a petrecut câteva zile la Craiova, alături de ei. Iar acum, toți cei trei bărbați s-au ocupat de tot ceea ce este necesar pentru parastasul de 40 de zile. Pe lângă parastasul pe care il va face soției sale, Cornel Galeș este prins în prezent și cu mutarea în noua sa locuință. Este vorba despre un apartament pe care el și Ileana îl cumpăraseră la scurt timp după ce-și vânduseră vila în care au locuit ani buni, împreună.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *