18/04/2024

Patricia de la Amadeus și-a arătat bijuteriile. Are o colecție impresionantă | FOTO

Patricia de la Amadeus și-a arătat bijuteriile. Artista este înnebunită după accesorii.
Patricia Cimpoiașu, care arată senzațional în costum de baie, este una dintre componentele trupei Amadeus. Artista are o colecție impresionantă de bijuterii vintage, pe care a arătat-o la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro Tv.

Patricia de la Amadeus și-a arătat bijuteriile. are un inel vechi de 200 de ani de la un pretendent

„Îmi plac foarte mult lucrurile vintage, nu numai bijuteriile. Îmi place și mobilierul, îmi plac și hainele. dacă îmi iau un lucru de la un târg vintage, mai găsesc eu un artificu, îi mai pun eu câte ceva. Majoritatea sunt lucrate manual. Mă întreb și eu dacă am apucat vreodată să le port pe toate. bineînțeles că nu am apucat să le port. sunt câteva piese pe care le port destul de des. le combin. Nu port doar o brățară, ci vreo 4-5. Majoritatea sunt luate de la târg. Duminica, ai mei merg la târg la Buzău, unde găsesc foarte multe lucruri de genul ăsta. Mă sună mama să îmi spună că mi-a mai găsit ceva. În strinătate mă opresc la magazine cu bijuterii vintage”, a declarat Patricia.

„Am un inel vechi de 200 de ani. E de la unul dintre pretendenții mei. Mi-am dat seama că are valoare sentimentală. cel mai mult am dat 80 de euro pe o bijuterie vintage. mai mult dau pe mobilierul vintage. Urmează să mă mut curând și casa va fi mobilată cu lucrui luate de la târguri vintage”, a mai spus vedeta, care a fost mireasă cool pentru o zi.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *