23/05/2024

Bianca Drăgușanu, mândră de ținuta fetiței pentru botez

Bianca Drăgușanu vrea ca botezul fetiței ei să fie unul perfect, așa că a ținut să se asigure personal chiar și de cele mai mici detalii. Un lucru important însă a fost ținuta micuței.

Bianca Drăgușanu a ținut se pare să asorteze rochia micuței Sofia cu ținuta pe care însăși ea o va purta.  Dar aceasta nu este singura rochiță a fetiței, ea mai are cel puțin încă zece de schimb.

„Cu rochiţa asta mă asortez cu mami. Gata, suntem pregatite de petrecere!” a scris Bianca Drăguşanu pe Instagram.

Micuța vedetei și a lui Victor Slav va avea parte de o petrecere fastuoasă și asta pentru că mama ei nu se uită la bani, atunci când vine vorba de organizare.

Sophia va purta  11 ţinute la botezul ei.  „Ea are 11 rochiţe deja făcute şi încă nu ştiu cu ce o îmbrac. Ideea este că va schimba vreo 3. De acasă intenţionez să plec îmbrăcaă la fel ca ea până la biserică… Naşa trebuie să o schimbe din nou în altă rochiţă, va fi asortată cu cea a naşei, pe care o fac eu. A treia ţinută din nou cu mine pentru că la restaurant ne mai schimbăm o dată”, a mai spus Bianca.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *