23/05/2024

FOTO | Spectaculos! La 49 de ani Pamela Anderson a pozat în lenjerie erotică

Deși se apropie de 50 de ani, Pamela Anderson nu se ferește să își arate corpul extrem de sexy. Ultima ședință foto a divei din Baywatch a fost pentru un brand de lenjerie erotică, scrie Daily Mail.

Pamela Anderson, care la 49 de ani este imaginea brandului de lenjerie pentru adulți Coco De Mer a realizat recent o ședință foto incendiară alături de fotograful ei preferat, Rankin. Blonda, care este implicată într-o relație cu fondatorul WikiLeaks Julian Assange, pare extrem de confortabilă în lenjeria foarte sexy.

În majoritatea fotografiilor fostul iepuraș Playboy poartă un sutien decupat care nu-i acoperă aproape nimic din corpul superb. În alte imagini, actrița apare în lenjerie de dantelă neagră și pantofi stiletto de aceeași culoare.

”Pamela este imaginea perfectă pentru gama noastră de produse, iar fotografiile realizate de rankin captează perfect tentația grațioasă a fiecărei piese de lenjerie. Aceasta este a doua ședință foto cu Pamela de cnd a devenit ambasadorul mărcii internaționale Coco de Mer”, a declarat CEO-ul companiei, Lucy Litwack.

Fotografiile spectaculoase ale Pamelei Anderson au apărut la puțin timp după ce actrița a cerut autorităților franceze ca Julian Assange să primească azil în Franța.

Pamela Anderson cere francezilor să-i acorde azil politic lui Julian Assange

Actrița americană, despre care se spune că ar fi implicată într-o relație cu fondatorul WikiLeaks Julian Assange, a cerut autorităților franceze să-i acorde acestuia azil politic.

”Julien a dezvăluit numele unor oameni foarte puternici care nu se vor opri de la nimic pentru a-l discredita. Are nevoie de protecție iar Franța ar fi cel mai potrivit loc. Și el este un refugiat”, a declarat Pamela Aderson într-un interviu acordat revistei ”Le Journal du Dimanche”.

Pamela Anderson a refuzat să comenteze relația pe care o are cu Assange. „Am înțeles că ‘relația’ noastră și curiozitatea ce o înconjoară ar putea aduce în atenție situația sa. Acest lucru este bun, dar aș prefera să nu intru în detalii private. Să spunem că toată lumea merită dragoste”, a precizat actrița din ”Baywatch”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *