12/08/2022

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Îi cunosc amanta, nici ei nu-i convine situația, dar niciuna dintre noi nu cedăm”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Dragă Adela,
Sunt într-o relație cu un bărbat foarte ciudat. Suntem împreună de nouă ani, avem și o fetiță de șapte ani, dar nu m-a cerut niciodată de nevastă. La un moment dat, când fetița avea vreo 3 ani, am aflat că mai are pe altcineva. Am crezut că e o aventură trecătoare, dar deja au trecut atâția ani și tot nu se termină.

Cu toate că avem fetița și îmi spune mereu că pe mine mă iubește, cam la două luni îl apucă damblaua și pleacă la cealaltă femeie. Îi cunosc amanta, nici ei nu-i convine situația, dar niciuna dintre noi nu cedăm. Depind de el din punct de vedere financiar, atât eu cât și fetița, dar acelei femei nu-i pasă.

Ea îl vrea doar pentru ea, dar nu-și dă seama că el când se întoarce la noi vine că vrea el nu că îl chem eu. M-am săturat, dar nu știu cum să-l fac să se potolească.

Adela răspunde:

Draga mea,
Nu ai ce să-i faci. După atâția ani, e clar că nu-și va schimba comportamentul. Dacă nu vrei să te împrietenești cu acea femeie și să acceptați situația, atunci nu-ți rămâne decât să te retragi din combinație.

Nu de alta, dar îți distruge stima de sine și nu scapi de suferință. Înțeleg că ți-e greu cu partea financiară, dar te asigur că nu este imposibil să te întreții și singură. Fiind tatăl copilului, ai dreptul prin lege să-i ceri pensie alimentară, așa că vei avea din start un ajutor. Bine că nu sunteți căsătoriți, altfel ai mai fi avut complicații și cu divorțul.

Așa, nu ai decât să schimbi yala când este plecat la cealaltă femeie și să-l ameninți cu poliția dacă nu te lasă în pace. Dacă e casa lui, atunci ar fi cazul să pleci de acolo. E greu, dar trebuie să găsești pe cineva care să te ajute. Cineva din familie, o prietenă bună, nu se poate să nu fie cineva care să te înțeleagă.

Cunosc cazuri de femei care au reușit să scape de sub tutela unor bărbați care le distrugeau viața, cu tot tot cu copii. Acum sunt libere și independente dar, mai ales, și-au găsit liniștea sufletului. De ce să nu fii și tu una dintre ele?

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.