29/05/2024

Horia Brenciu își petrece minivacanța de 1 mai la Sibiu, alături de soția sa. “Am petrecut un sfert din copilăria mea aici. Sunt superemoționată”

Horia Brenciu își petrece minivacanța de 1 mai la Sibiu, alături de soția sa. Horia Brenciu este unul dintre cei mai nonconformiști și iubiți artiști din showbiz-ul românesc.

În viața personală, Horia Brenciu este căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Alice Dumitrescu. Împreună cu aceasta, cântărețul are o fetiță, Mina, care seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei.

În plus, artistul are și un băiețel adoptat, Toma, pe care l-a prezentat în public în decembrie anul trecut, iar Alice mai are două fete dintr-o relație anterioară.

Dar Horia Brenciu știe secretul conviețuirii cu 4 fete. Cum își face soția și fiicele fericite și… cum obțin ele tot ce vor de la el.

Secretul lui Horia Brenciu, în relația cu copiii săi este dezvăluit aici.

Iată și  o ipostază de vis cu fiica și băiețelul adoptat ai lui Horia Brenciu. Cât de simpatici sunt Tomiță și Mina. Micuții au fost surprinși în timp ce stăteau pe o bancă în curtea casei.

Acum, cu ocazia minivacanței de 1 mai, cei doi soți au profitat de zilele libere și au dat o fugă pâna la Sibiu. “Așa arată un om fericit. Adică… eu. Mulțumesc, Horia!! Ești minunat! […] Am petrecut un sfert din copilăria mea aici, la Sibiu! Sunt superemoționată. Se vede?!”, a scris Alice Dumitrescu Brenciu, sub fotografia postată pe Facebook.

În schimb, Horia și-a petrecut copilăria în Brașov, orașul său natal, de care-l leagă foarte multe amintiri. Unele frumoase, altele triste…

Horia Brenciu, care pe 27 august 2016 a împlinit 44 de ani, a mărturisit că nu și-a revenit după moartea tatălui său, Radu, care a încetat din viață la începutul anului trecut.

În ianuarie 2016, Horia Brenciu și-a pierdut tatăl, pe Radu Brenciu, care a murit la vârsta de 85 de ani. Artistul avea o relație extrem de apropiată cu părintele său.

Hora Brenciu și tatăl său, Radu Brenciu

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *