25/06/2024

A purtat sau nu Andreea Marin lenjerie intimă? Ținuta divei a stârnit controverse

A purtat sau nu Andreea Marin lenjerie intimă? În semifinala shpow-ului Uite cine dansează, vedeta a purtat o ținută care a stârnit vii reacții din partea fanilor.

Andreea Marin face parte din juriul emisiunii Uite cine dansează, de la Pro Tv, acolo unde luni, 1 mai, a imprfesionat prin ținutele purtate, dar și prin dansul alături de liviu teodorescu și partenera lui de dans.

La începutul semifinalei de la Uite cine dansează, Andreea marin și-a făcut apariția într-o rochi de culoare neagră, cu bretele, decolteu adânc și tăiată în părțile laterale, care a dat impresia că fosta zână a surprizelor nu ar purta lenjerie intimă.

A purtat sau nu Andreea Marin lenjerie intimă? „Dacă ar avea, s-ar vedea”

După ce au văzut-o pe Andreea marin în rochia super sexy, admiratorii acesteia și-au dat cu părerea în privința existenței sau a lipsei lenjeriei intime.

„Eu cred că este material culoarea pielii, nu se vede pielea sau ma înșel?”, „Există și lenjerie de culoare transparentă și rochița în părțile laterale este de culoare nud”, „Cu sau fără lenjerie intimă esti dulce, sexy, frumoasă superbă”, „Trebuie curaj pentru a purta O asemenea rochie și bineînțeles un corp superb (așa cum este al tău)!!!!!!”, ” La genu’ ăsta de rochie, dacă ar avea lenjerie intimă…clar că se vedea… dar nu se vede… „, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor după ce au văzut ținuta aleasă de Andreea Marin.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *