29/05/2024

VIDEO| Cum arată apartamentul unei familii obișnuite din Coreea de Nord

Will Ripley, reporter CNN, a reușit să filmeze în apartamentul unei familii de nord-coreeni din Phenian. Aceștia locuiesc la etajul 13 și urcă pe jos pentru că electricitatea este întreruptă foarte des, se arată într-un reportaj CNN

În timpul celor 12 vizite efectuate în Coreea de Nord, Ripley, care a ajuns de două ori într-un apartament, și a reușit să filmeze o singură dată. Deși inițial a cerut să realizeze un material într-un apartament din afara Phenianului, a obținut autorizație să filmeze în casa unei familii de nord-coreeni care trăiesc în unul dintre cartierele de lux din capitală.

Familia la care a ajuns reporterul CNN locuiește la etajul 13 al unui bloc și urcă de fiecare dată pe jos deoarece curentul electric se întrerupe foarte des și le este teamă să folosească liftul. „Nu este un lucru cu care suntem obișnuiți în vest, să trebuiască să urcăm și să coborâm pe scări în fiecare zi. Pe de altă parte, este un exerciziu fizic bun. Dar după o zi lungă de muncă, sau după o noapte în oraș…”, spune reporterul.

Apartamentul în care intră reporterul este mobilat modest, dar pe un perete sunt atârnate, la fel ca în casele tuturor nord-coreenilor tablourile lui Kim Il Sung și Kim Jong Il. În sufragerie există un frigider și un televizo, iar pe fotolii sunt mileuri.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *