25/10/2021

Campionul României la tenis de masă, Ovidiu Ionescu, susține campania umanitară pentru fiica unui jucător german

Campionul României la tenis de masă, Ovidiu Ionescu, susține campania umanitară pentru fiica unui jucător german. Ruwen Filus, 29 de ani, locul 40 mondial, trăiește o adevărată dramă din 2014. Fiica lui, Marie, în vârstă de 2 ani și 10 luni a rămas după naștere cu un server handicap mental și fizic și are nevoie de îngrijire medicală permanentă.

Colegii din circuitul ITTF au demarat o campaniei umanitară pentru ajutorarea micuței Marie. Jucătorii își scot la licitație tricourile de joc, cu speranța că fondurile strânse vor ajuta familia Filus să-și poată duce fiica la o terapie cu delfini.

Buzoianul Ovidiu Ionescu vinde cu 51 de euro un tricou imprimat cu numele său și cu autograf.

Ruwen Filus mulțumește oamenilor pentru ajutorul acordat fiicei lui, Marie

Beneficiile terapie cu delfini

Înnotul cu delfinii conferă pacienților o stare de bine și liniste sufletească, crește imunitatea organismului, stimulează atenția și autocontrolul, crescând încrederea de sine. Stimulând interesul si curiozitatea pentru mediul înconjurator, delfin-terapia îmbunătățește radical relațiile interpersonale ale pacienților.

În acelasi timp, pacienții care benefiaciază de ergoterapie, logopedie sau fizioterapie, vor observa o creștere a eficienței acestor terapii.

După terapia cu delfini, copilul cu probleme speciale va începe să învețe mai repede, astfel că într-o lună sau două va reuși să facă achiziții psiho-motorii pentru care ar fi avut nevoie de un an de zile.

Delfinoterapia accelerează capacitatea de învățare de până la 10 ori , efectul maxim observându-se la 6 luni – 1 an după sesiunea de delfinoterapie.

După terapia cu delfini , un copil autist care apoi a beneficiat de alte terapii specifice timp de un an de zile, a scăpat complet de simptomatologia caracteristică autismului, astfel că la revenirea pentru delfinoterapie nu mai prezenta nici un astfel de simptom.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.