14/06/2024

Sute de mirese din India au primit bâte pentru a se apăra de soți

Sute de mirese din India, care au luat parte la o nuntă în masă, au avut un cadou inedit din partea autorităților locale. Femeile au primit … bâte de lemn, pentru a se apăra “în cazul în care soții lor devin violenți”, relatează BBC News.

Aproximativ 700 de cupluri s-au căsătorit în același timp, în statul indian Madhya Pradesh , în cadrul unei ceremonii de amploare, la care a fost prezent și liderul regiunii.

Acesta le-a făcut un cadou inedit mireselor. Le-a oferit bâte de lemn, pentru “a atrage atenția asupra violenței domestice”. Pe fiecare bâtă de aproximativ 40 de centimetriera scris un mesaj precum “a se folosi împotriva bețivilor”.

Oficialul a afirmat că bâtele ar trebui să fie folosite de femei, după ce acestea au încercat să rezolve problemele pe cale amiabilă. În cazul în care bărbații refuză, ele ar trebui să lase bâtele “să vorbească”.  Totodată, el și-a explicat gestul, afirmând că este îngrijorat de numărul tot mai mare de femei care sunt abuzate de soții alcoolici.

“Femeile spun că soții devin violenți de fiecare dată când aceștia beau. Economiile familiei sunt date pe băutură”, a explicat liderul statului Madhya Pradesh.

“Nu este nicio intenție de a provoca femeile sau de a le instiga la violență, bâta este pentru a preveni violența”, a continuat acesta. El a afirmat că a comandat peste 10.000 de bâte, pe care are de gând să le ofere cuplurilor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *