20/10/2021

Gafa de la premiile Oscar nu este singura care rămâne în istorie. Cele mai cunoscute greșeli din timpul ceremoniilor

Gala de decerenare a premiilor Oscar s-a încheiat cu o gafă de proporții. Musicalul La La Land a fost anunțat drept câștigătorul categoriei cel mai bun film al anului, pentru ”La La Land”, deşi membrii Academiei de film americane au votat pelicula ”Moonlight”.

Greșeala va rămâne în istorie, însă nu este pentru prima oară când o astfel de eroare are loc în timpul unor ceremonii.

Plicul greșit

Un incident similar precum cel de la gala premiilor Oscar a fost la gala premiilor Mobo din Marea Britanie, în cadrul căruia sunt răsplătiți artiștii de culoare. Atunci când a fost anunțat cântecul anului, prezentatorul a primit un plic greșit. Astfel, premiul a ajuns la trupa WSTRN, care a ținut premiul timp de aproximativ o oră, până când a ieșit la iveală că trofeul ar fi trebuit să emargă de fapt la  MC Abra Cadabra.

Uite miss-ul, nu e miss-ul

Cea mai cunoscută greșeală recentă a avut loc la gala Miss Universe 2015. Prezentatorul Steve Harvey a anunțat-o câștigătoarea titlului suprem pe Miss Columbia.
„Miss Universe 2015 este… Columbia!”, a spus el. După ce „câștigătoarea” Ariadna Gutierrez a fost încoronată, Steve Harvey și-a dat seama de gafa făcută și a revenit. „Scuze, Columbia este pe locul al doilea… Miss Universe este Filipine!”, s-a corectat el.

Momentul în care Kanye West a întrerupt-o pe Taylor Swift

Este unul dintre cele mai cunoscute momente din istoria premiilor MTV Video Music Awards, deși nu a fost o greșeală a organizatorilor. După ce Taylor Swift a fost anunțată drept câștigătoarea trofeului pentru cel mai bun videoclip al unei cântărețe, Kanye West a urcat pe scenă și a afirmat că nu ea ar fi trebuit să câștige. Rapperul i-a întrerupt tinerei Swift discursul, afirmând că Beyonce ar fi trebuit să ia de fapt trofeul acasă.

Michael Jackson a acceptat un premiu … inexistent

Un alt moment memorabil a avut loc la gala din 2002 a MTV Video Music Awards, care a avut loc chiar de ziua lui Michael Jackson. Prin urmare, organizatorii s-au gândit să ofere acestuia un tort. Momentul a fost prezentat de Britney Spears, care a afirmat că îl consideră pe Michael Jackson “artistul mileniului”. La scurt timp, Michael Jackson a apărut și a luat tortul, dar a ținut și un discurs de mulțumire pentru premiul “artistul mileniului”.

Probleme lingivistice
Katy Perry a acceptat premiul pentru cel mai bun cântec internațional, în 2009, în Franța, unde au avut loc premiile muzicale NRJ. Cu toate acestea, nu ea a fost cântăreața trofeului, ci Rihanna.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.