15/07/2024

VIDEO EXCLUSIV/ Dieta prin care Monica Bîrlădeanu vrea să dea jos 4 kilograme. Și-a propus să încapă în blugii pe care îi purta la 21 de ani

Revenită în televiziune, Monica Bîrlădeanu și-a propus să dea jos câteva kilograme. Vedeta vrea să se poată închide la toți nasturii unei perechi de blugi pe care-i purta la 21 de ani.

Monica Bârlădeanu are gânduri mari, odată cu revenirea sa pe micul ecran, după o pauză de 13 ani. Convinsă că ”televizorul” o arată cu câteva kilograme în plus, artista vrea să aibă o siluetă trasă ca printr-un inel. Și a luat deja măsuri pentru aceasta. Nici mai mult nici mai puțin, ea și-a propus să încapă în blugii pe care-i îmbrăca pe când avea doar 21 de ani!

”Nu sunt o excepție, și eu am fluctuații de greutate. Mai ales acum, că avem emisiune, cei de acasă nu cred că sunt conștienți, de faptul că la TV se adaugă cel puțin două kilograme. E inestetic atunci când ai câteva kilograme în plus. Te îngrijorează atunci când nu-ți mai vin blugii. Mi-am propus să dau jos patru kilograme. Am o pereche de jeansi, de la 21 de ani. I-am încercat înainte de dietă și mi-am zis că trebuie să mă închid la toți nasturii. Deocamdată reușesc doar la doi”, a mărturisit Monica pentru Libertatea.

Mănâncă de cinci ori pe zi

Cum va reuși însă actrița să dea jos cele patru kilograme? Ei bine, răspunsul ni-l dă tot ea:

”Mi-e foarte greu să țin un regim, care presupune să stau în bucătărie. Asta pentru că nu am timp, sunt mai mereu plecată. Am găsit însă această dietă Toman, foarte deșteaptă. Te măsoară, îți calculează absolut tot, personalizat, și îți spune cât îți mai terbuie și ce să faci să dai jos. Această dietă înseamnă trei zile de shake-uri și supe, care vin preparate în pliculeț, apoi se introduc tot felul de alimente, inclusiv paste. Mănânc de cinci ori pe zi. Mănânc chiar și dulciuri, dar nu pui pe tine, pentru că sunt dietetice”.

A fost și mai plinuță

Monica Bârlădeanu nu a ascuns faptul că a avut fluctuații de greutate și ci că a fost și un pic mai plinuță, într-o anumită perioadă.

”Am avut cu înca trei kilograme în plus, dar în perioade în care eram extrem de dezordonată. Filmam și aș fi mâncat tot felul de chestii prăjite, dulciuri. Te simțeai consumată de proiect”, a mai spus aceasta.


EXCLUSIV/ Cea mai mare problemă a lui Liviu Vârciu în rolul de tată. „Nu sunt genul care să facă asta. Sper să fie cineva prin preajmă”

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Dieta prin care Monica Bîrlădeanu vrea să dea jos 4 kilograme. Și-a propus să încapă în blugii pe care îi purta la 21 de ani apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *