15/07/2024

GALERIE FOTO | Covorul roșu de la Globurile de Aur, dominat de negru. Ținutele alese de vedete

Gala Globurilor de Aur 2018 a fost dominată de negru. Vedetele au purtat ținute în acestă culoare, în urma unui apel lansat de mai multe actrițe după scandalurile de agresiuni și hărțuiri sexuale care au zguduit Hollywood-ul, dar au dat naștere și mișcării #metoo.

Globurile de Aur 2018 a fost prima mare ceremonie care are loc la Hollywood de la declanşarea scnadalului care l-a avut în centru pe producătorul Harvey Weinstein şi în urma căruia mai mulţi cineaşti au fost acuzaţi de hărţuire, abuz şi agresiune sexuală. Astfel, nu este de mirare că ceremonia a fost marcată de aceste scandaluri.

„Bună seara doamnelor şi domnilor care au rămas (…) sunt ani de zile de când oamenii albi nu au fost atât de nervoşi la Hollywood”, a spus Seth Meyers, gazda galei, în monologul său de început.

„Ne aflăm în 2018, marijuana este în cele din urmă autorizată, iar hărţuirea sexuală nu mai este. Va fi un an bun”, a continuat acesta.

Actriţe precum Jessica Chastain sau Reese Witherspoon, între multe altele, au lansat un apel la vedetele invitate la ceremonie să se îmbrace în negru pentru a aduce un omagiu victimelor prădătorilor sexuali. Astfel, gala a fost dominată de negru, căci aproape toate vedetele au ales ținute în această culoare.

Actriţele Reese Witherspoon, Eva Longoria, Shailene Woodley,  Debra Messing, Jessica Biel, Millie Bobby Brown, Alexis Bledel şi Laura Dern, între altele, s-au alăturat iniţiativei „Time’s Up”.


Citește și: Cât au încasat artiștii de la noi pe un singur concert. Delia nu s-a dat jos din pat fără 15.000 de euro | FOTO


Post-ul GALERIE FOTO | Covorul roșu de la Globurile de Aur, dominat de negru. Ținutele alese de vedete apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *