24/03/2023

EXCLUSIV/ Primele măsuri pe care le-a luat Gabriela Cristea după ce s-a aflat că e gravidă. A renunțat la tocuri și la farduri, în afara programului de… lucru!

După ce s-a chinuit ani buni să devină mamă, este, în sfârșit, pe cale să-și vadă visul împlinit. Zilele trecute s-a aflat că vedeta Kanal D e gravidă. Primele măsuri pe care le-a luat Gabriela Cristea au fost să-și protejeze bebelușul și sănătatea.

Vestea că Gabriela Cristea e gravidă i-a luat prin surprindere până și pe apropiați!

Vedeta tv și soțul ei, Tavi Clonda, nu au suflat nici o vorbă despre sarcină. Cei doi viitori părinți sunt superstițioși și au vrut astfel să nu atragă energii negative.

În prezent, sarcina Gabrielei decurge fără probleme. Ea a luat deja măsuri pentru a-și proteja și bebelușul din burtă, dar și sănătatea. De exemplu, pentru că este nevoită să poarte pantofi cu toc înalt când are emisiune, are grijă ca imediat ce intră într-o pauză de filmare să “sară” din ei în niște papuci comozi și să-și odihnească astfel coloana și picioarele.

“Are la ea tot timpul o pereche de papuci sau ceva comod”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul ei.

Totodată, dacă până mai ieri nu ieșea din casă nefardată, acum se machiază mult mai rar.

Gabi nu mai ține cont nici de faptul că a pierdut lupta cu kilogramele: mănâncă de fiecare dată când îi este foame și încearcă să o facă sănătos. Mai scapă însă, din când în când, și câte un produs de la fast-food în meniu, pentru că Tavi, soțul ei, poftește la așa ceva și… îi face și ei poftă.

Ar vrea și băiat, și fetiță 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au pregătit deja pentru momentul în care vor deveni părinți. Ei au proiectat în vila din Corbeanca, în care se vor muta, două camere pentru bebeluși, asta pentru că-și doresc doi copii.

“Avem două camere, pentru cel puțin doi copii”, a mărturisit aceasta recent pentru Libertatea. “Aș vrea și băiat, și fetiță. Gemeni chiar! Și sănătoși să fie”, a completat soțul ei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *