16/09/2021

Gheorghe Visu, rocker la 65 de ani. State Potcovaru urcă pe scena teatrului cu o trupă care cântă live

Gheorghe Visu, rocker la 65 de ani. Actorul se reinventează și, după rolul țiganului State Potcovaru, trece de partea tinerilor cu plete care adoră acordurile de chitară. Are rolul principal într-o piesă rock.

Pe Visu unii l-au cunoscut datorită rolurilor din teatru, dar majoritatea l-au descoperit și îndrăgit în hainele colorate și cu ghiulurile lui State Potcovaru, din telenovelele “Inimă de țigan”, “Regina”, “State de România” sau “Moștenirea”. Ani buni, a jucat rolul lui State, apoi, când s-a pus punct producțiilor țigănești de la Acasă TV, s-a retras din lumea mondenă în discreția care-l caracteriza înainte de explozia de popularitate.

Acum, actorul se reinventează. Are un rol într-o piesă situată cumva la 180 de grade față de ce-a jucat la TV, o piesă rock, cu mulți actori tineri și cu trupa Firma, care cântă live! Este o piesă-maraton, care ține trei ore și jumătate.

“Muzica e foarte frumoasă și foarte puternică, încercăm să fim la înălțimea ei”, spune Gheorghe Visu, singurul actor consacrat din distribuția piesei “Deșteptarea primăverii” a lui Frank Wedekind, o poveste clasică despre adolescență și conflictul dintre generații, un poem rock regizat de Vlad Cristache.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.