18/04/2024

Gigi Becali a anunțat primul transfer pentru sezonul viitor: ”O să-l aducem”. Acesta a impresionat în acest sezon

Gigi Becali a anunțat primul transfer pentru sezonul viitor: ”O să-l aducem”. Acesta a impresionat în acest sezon. Transferul nu e greu de realizat, mai ales că jucătorul nu e blocat de vreun contract.

Cătălin Ștefănescu (22 de ani) a impresionat în această primăvară la CSM Poli Iași, reușind 4 goluri și multe pase bune.

Cu toate că se laudă că urmărește toți jucătorii din campionat, Gigi Becali a uitat chiar de un jucător care redevine al echipei sale din vară, pentru că-i expriră împrumutul la Iași.

Gigi Becali a anunțat primul transfer pentru sezonul viitor: „Cine e băiatul ăsta?”

„Cine e băiatul ăsta?”, a întrebat Becali, pentru ca apoi, după ce moderatorul l-a informat că Ştefănescu este un fotbalist împrumutat de FCSB, să replice:

„O să vedem, o să vedem, o să-l aducem. Vedem, îl ţinem şase luni, vedem dacă face faţă. Dacă nu, îl dăm iar împrumut. Aşa se lucrează. Te aduc înapoi jumătate de an, văd dacă poţi la Steaua. Ia stai şase luni aici, dacă nu poţi, pleci înapoi împrumut. La Steaua aşa se face selecţia”, a spus Becali la Digi Sport.

FCSB mai are mulți jucători împrumutați prin aalte părți, care trebuie să revină în vară, printre care V. Cojocaru (Frosinone), Enceanu, Chitoșcă (ambii FC Brașov), Onțel (Clinceni) etc. Dar vrea și alți tineri, printre care Olimpiu Moruțan și Alex Ioniță II.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *