23/02/2024

Pavel Bartoș a comparat-o pe Mihaela Rădulescu cu Andreea Marin, la Românii au talent

Pavel Bartoș a comparat-o pe Mihaela Rădulescu cu Andreea Marin, la Românii au talent. Au trecut cele zece ediții de preselecții la „Românii au talent”, iar jurații i-au ales deja pe cei care urmează să lupte pentru marele premiu de 120.000 de euro.  Ei sunt semifinaliștii care intră în prima ediție live Românii au talent.

După ce Kicski Csongor si Antonella Terrazas și-au terminat dansul, cu teme din Dracula, au început comentariile spumoase.

„De șapte săptămâni, mă întreb cine dansează. Uite cine dansează!”, a spus Florin Călinescu, care este și în juriul emisiunii „Uite cine dansează”, pe lângă „Românii au talent”.

Andi Moisescu a preluat din mers și a întrbat dacă el este Gici Căciuleanu (coregraful din juriul de la „Uite cine dansează” – n.r.).

Pavel Bartoș a comparat-o pe Mihaela Rădulescu cu Andreea Marin, la Românii au talent

Pavel Bartoș a pus cireașa pe tort și a precizat că… “măcar știm cine este Andreea Marin”, spre deliciul tuturor, făcînd aluzie la Mihaela Rădulescu.  Totuși, tot el a revenit și a completat: “Mihaela nu poate fi confundată… nici măcar cu Cabral”.

Mihaela Rădulescu prezintă, alături de Cabral, emisiunea “Uite cine dansează”, în juriul căreia se află Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu și Mihai Petre.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *