18/04/2024

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au plecat la mare. Cum au apărut cei doi pe plajă

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au plecat la mare, după ce zilele trecute, vedeta îi spunea colegului de platou, că dacă mai slăbește câteva kilograme, îl va lua de bărbat.

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au o relație specială, iar cei doi au lăsat de multe ori loc de interpretări, în ceea ce privește relația dintre ei. Mulți au crezut că formează un cuplu, mai ales că Gina i-a promis că îl ia de bărbat.

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu petrec timpul liber împreună

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu au petrecut 1 mai la mare alături de câțiva prieteni, iar în urmă cu puțin timp, prezentatoarea a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de bucătar și de o altă persoană. Cei trei și-au făcut un selfie. Gina Pistol a declarat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” că se va căsători cu Cătălin Scărlătescu dacă el va slăbi. „Dacă ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasă în mașină!”, i-a spus ea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *