27/10/2021

Dispute pe seama urmaşilor, în familia Duban. El ar vrea, ea ar mai sta

În urmă cu cinci ani, pe când îl aducea acasă de la materinitate pe fiul lui, atât Andrei Duban, cât și Grațiela declarau că abia așteaptă să mai aibă încă un bebeluș. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar acum cei doi au păreri împărțite. Andrei Duban și soția lui „se ceartă” pe seama sexului viitorului copil.

Actorul Andrei Duban a declarat de fiecare dată că-și dorește o casă plină cu copii, însă soția lui, Grațiela, cu 5 ani mai tânără decât el, spune că dorește să mai aștepte puțin.

„El își mai dorește un copil. Și eu. Nu pot să zic că nu, dar nu acum. Aștept să mai crească Armin, ca să fie un ajutor de nădejede pentru mine. Acum nu mă gândesc pentru că mai am câteva proiecte de teatru pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Dar vedem ce ne oferă viața”, ne-a declarat Grațiela Duban, îngânată de soțul ei, deloc mulțumit de răspunsul ei. „Da. Să mai așteptăm vreo 10-20 de ani și după aceea ne hotărâm”, a spus actorul în stilul caracteristic. „Serios acum. Ne dedicăm fiului nostru 100%. Vom avea timp să-i facem și un frățior”, a mai spus Duban. „Ce frățior. O fetiță este mai bine. Hai lasă. O fetiță”, a răspuns amuzată Grațiela.

Andrei Duban și soția lui n-au ajuns la o concluzie

Până vor schimba din nou scutece și vor steriliza biberoane, cei doi încearcă să fie părinți cât mai buni pentru fiul lor, Armin. Micuțul are deja un program de educație bine stabilit de cei doi, care, în timpul săptămânii îi evaluează comportamentul, iar în weekend îl premiază. „Am dorințe multe. Vreau acum cârligul lui Maui. Nu este un pirat, este un puternic din Vaiana (n.r. desene animate). Îmi place cârligul lui că este tare, că poate să transforme oamenii în animale, chiar și într-o muscă. Dacă vreau să mă tranform trebuie să am unul real, dar acum o să cumpăr de jucărie. Așa aș vrea să fiu un rechin. Știu că e fioros, dar eu vreau să fiu unul bun”, ne-a spus micuțul despre cadoul pe care vrea să-l primească de la părinții lui.

În plus, puștiul nu așteaptă doar să primească daruri, ci știe să și ofere. Spre exemplu, pentru 1 martie s-a decis să ia din mărgelele mamei sale și să le ducă colegelor de grădiniță:

Armin: „Am o prietenă la grădi. Pe Sofia. Mami știe de ea, nu a văzut-o, dar nu știu dacă îi place”

Grațiela: „Pe Sofia de la grădi? Păi cum nu o știu. O știu”

Armin: „Pot să iau mărgelele tale alea mari? Pe care nu le mai porți”

Grațiela: „Da mami, poți să le dai pe ale mele”

Duban: „Sigur o să înceapă să care de acasă. Are multe colege la grădi”

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.