25/06/2024

Imaginea cu Lora, ținta glumelor internauților. Ce a purtat artista în picioare. “Jalnic…”

Imaginea cu Lora, ținta glumelor internauților.Artista a postat o fotografie pe contul de socializare, realizată pentru următorul său clip. Fanii au reacționat imediat.

Imaginea cu Lora, ținta glumelor internauților. Cu un nou look și un stil aparte, vedeta a reușit să atragă din nou atenția admiratorilor. „Mai o plimbare, mai o pauza, mai o poză..”, a fost mesajul interpretei.

Imaginea cu Lora i-a amuzat pe unii dintre fani

„Jalnic”, „Ușurel, să nu obosești”, „Îmi plac ciorapii cu buline”, „Așa încălțări…”, sunt doar câteva dintre comentariile amuzante ale fanilor. Recent, Lora a făcut un pictorial incendiar.

Despre întreaga experienţă, Lora, care de o vreme s-a făcut brunetă, mărturiseşte: „Este o şedinţă foto avangardistă şi este primul pictorial cu Lora şi Laura, alter-ego-ul meu. Odată cu lansarea single-ului  “I Know”, publicul meu a intrat în acest joc. Propunerea Touch Magazine de a imortaliza cele două valenţe ale personalităţii mele a fost o provocare.  Îmi doresc ca cei care privesc coperta să vadă dincolo de imagini şi să înţeleagă mesajul. Echilibrul este în interiorul nostru şi în primul rând trebuie să ne iubim pe noi ca să putem radia iubire!”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *