23/05/2024

Dida Drăgan, la 70 de ani. Este impecabilă

Dida Drăgan, la 70 de ani. vedeta este aproape neschimbată, nici nu zici că au trecut anii peste ea.

Dida Drăgan este una dintre divele generației de aur a muzicii românești.

Pe numele său real Didina Alexandra Drăgan, Dida Drăgan este unul dintre numele importante ale muzicii româneşti. Celebra cântăreaţă a fost dintotdeauna o prezenţă rafinată, dar şi o artistă cu o forţă incredibilă pe scenă, care reuşea să capteze imediat atenţia publicului.

Ajunsă la vârsta de 70 de ani, vedeta pare că a oprit timpul în loc. Este aproape neschimbată.

Ea a fost prezentă recent la o televiziune, unde a făcut înregistrări pentru emisiunile speciale de Paște, alături de Fuego și de alți artiști importanți ai scenei românești.

Cine este Dida Drăgan

Dida Drăgan, care la un moment dat a avut datorii mari la bancă, este una dintre cele mai importante soliste vocale şi autoare de versuri din România. Absolventă a Şcolii Populare de Artă, la clasa Floricăi Orăscu, ea şi-a făcut debutul la concursul de interpretare „Bucureşti ’71”. A obţinut premiul I cu piesa „vechiul pian”,  de Vasile V. vasilache. Dida Drăgan, care are o carieră de invidiat în spate şi a câştigat numeroase premii de prestigiu de-a lungul anilor, este supranumită „Vocea de flacără a rock-ului românesc”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *