22/01/2022

EXCLUSIV / Anca Pandrea a suferit o depresie cumplită după ziua de naștere. Apropiații au dat-o dispărută două zile!

Actrița nu și-a revenit nici acum după moartea lui Iurie Darie. Chiar dacă părea că a trecut peste pierderea acestuia, Anca Pandrea e rău!

Anca Pandrea și-a îngrijorat apropiații, la scurt timp după ce-și aniversa ziua la cimitir, la mormântul lui Iurie Darie, cu tort și șampanie.

 

Actrița a suferit o depresie cumplită și, timp de două zile, a fost de negăsit.

”Nu am răspuns la niciun telefon. Stau singură și nu știu de ce mai fac umbră pământului”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

După ce și-a mai revenit, cât de cât, Pandrea a fost sfătuită să-și facă analizele.

”Am fost programată pe 16 martie. Pe 14 îi fac ziua lui Iura al meu, apoi mă duc. Tot ce fac, fac pentru el. Nu-mi arde de mine. M-a certat și medicul de familie că nu mi-am mai făcut analizele de câțiva ani. Nici măcar o glicemie”, a adăugat actrița pentru Libertatea.

Îi pune bustul în curte și îi expune picturile

Ajunsă la 71 de ani și dornică să-și urmeze iubitul în nemurire, Anca ne-a vorbit și despre cele pe care le mai are de dus la îndeplinire:

”Tot ce fac, pentru el fac. Plâng, râd tot pentru el. Am adunat deja vreo sută de picturi de-ale lui și vreau să deschid o expoziție, unde am avut crama. De asemenea, în curte, printre flori, o să pun și busturile noastre”, a spus actrița.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.