29/05/2024

Christian Sabbagh, dezvăluire cutremurătoare din spitalul în care este internată fetița lui. “A decedat subit. Oare de ce?”

Christian Sabbagh, dezvăluire cutremurătoare din spitalul în care este internată fetița lui, Anais. În urmă cu puțin timp, acesta a anunțat pe contul de socializare că un bebeluș  a murit subit, fără a se ști cu adevărat din ce cauză.

Christian Sabbagh, dezvăluire cutremurătoare din spitalul în care este internată fetița lui, după ce a răcit foarte tare. Anunțul de pe contul de socializare i-a întristat pe toți cei care îl cunosc.

Christian Sabbagh, dezvăluire cutremurătoare din spitalul în care este internată fetița lui, după ce starea ei de sănătate s-a agravat

„Un bebelus internat la Secţia de Pediatrie a Spitalului de Urgenta din Craiova a decedat, subit. In acte, medicii s-au scos: stop cardio-respirator – vina parintilor ! Nimeni nu mentioneaza ca bietii oameni au fost plimbati de colo-colo, pana ce bebelusul lor a facut pneumonie.  Pentru drama acestei familii si a altor mii, nimeni nu a iesit in strada. Oare de ce ? Ce poate fi mai important pe lumea asta decat viata unui pui de om ?” a scris Christian Sabbagh revoltat pe contul de Facebook, după ce în urmă cu doar câteva ore a anunțat că micuța lui este în stare gravă la spital.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *