25/06/2024

Secretele ținutelor Andreeei Raicu. Ce spune Ovidiu Buta despre stilul vedetei | FOTO

Secretele ținutelor Andreei Raicu. Ovidiu Buta a analizat stilul ținutelor purtate de-a lungul anilor de vedetă.

Andreea Raicu este una dintre cele mai agreabile prezențe din showbiz-ul românesc. mereu în pas cu moda, fosta prezentatoare de televiziune a impresionat prin stilul său vestimentar la evenimentele mondene la care a participat.

Stilistul Ovidiu Buta a comentat, pentru revista Viva, câteva dintre ținutele purtate de vedeta care a afirmat recent că își dorește un copil.
Secretele ținutelor Andreeei Raicu. „Atitudine firească și relaxare vestimentară”

„Dacă ar fi să facem un top al celor mai influențe vedete pe covorul roșu, coroniță, i-ar reveni fără drept de apel Andreei Raicu. De ani de zile ea reușește să polarizeze atenția tuturor, în ciudă zecilor de vedetuțe care folosesc evenimentul pentru a se face remarcate.

Iar secretul Andreei stă tocmai în această atitudinea firească ce o caracterizează și în relaxarea vestimentara. Dacă, în perioadă rochiilor de nașă din poliester bătut cu cristale, 90% din populația României părea plecată la o nuntă cu ifose, Andreea apărea în cea mai simplă rochie din voal nude, fără accesorii în exces, demonstrând publicului spectator că nu ai nevoie de 10 metri pătrați de plasă că să arăți cu adevărat senzațional”, spune Ovidiu Buta despre Andreea Raicu, cea care are un nou iubit.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *