12/08/2022

Jojo are probleme de sanatate “Imi este atat de rau ca nu ma pot da jos din pat”

Ultimele luni nu au fost prea bune din punct de vedere al sănătăţii pentru Jojo. Vedeta nu se simte prea bine, iar de curând a plecat de la un eveniment pentru că avea ameţeli.

Schimbările din televiziuni au afectat-o şi pe Cătălina Ionescu alias Jojo (32 de ani), actriţa din „Serviciul Român de Comedie”. Împreună cu toată gaşca din serial, aceasta s-a mutat de la PRO TV la Antena1, unde a mai fost şi până în 2009.

Schimbările din ultima vreme şi câteva proiecte noi, dar şi multe înregistrări şi filmări pentru noi contracte de publicitate, au surmenat-o pe Jojo. Vedeta a căpătat o formă severă de răceală de care nu mai scapă. Din această cauză, a şi slăbit rapid câteva kilograme.

De câteva luni încoace îmi este rău şi de multe ori nu mă pot da jos din pat. Vărs şi nu mă simt foarte bine. Din această cauză am probleme şi cu filmările, pentru că nu pot ajunge de multe ori la timp sau cu diversele întâlniri pe care le am în această perioadă, acest lucru fiind foarte deranjant”, a povestit Jojo.

Pentru că în ultimile luni Jojo a avut zilnic greţuri, stări de vomă şi de leşin, filmările la „Happy Show”, noul format produs de Alice Dumitrescu la Antena 1 cu echipa de la „Serviciu Român de Comedie”, s-au tot amânat.

Surse din interiorul Antenei 1 ne-au mărturisit că încă de la şedinţafoto pentru promovarea noului show din Băneasa Jojo a acuzat stări de ameţeală, însă atunci a motivat că este răcită.

Actriţa a avut în ultimele luni mai multe şedinţe foto pentru o firmă de haine, şi-a împrumutat vocea pentru o pelicuă de desene animate şi a avut diverse alte filmări, toate acestea surmenând-o pe vedetă. Miercuri seara, invitată la un eveniment monden, vedeta era vizibil slăbită şi nu părea să se simtă prea bine, fiind foarte palidă, aşa că după numai cinci minute a plecat acasă. Surse din apropierea actriţei ne-au povestit că filmările pentru noul show de la Antena 1 vor începe săptămâna viitoare şi până atunci toată echipa trebuie să se mobilizeze, la fel şi Jojo.

Medicii se confruntă în această perioadă cu un val de pacienţi care au viroză respiratorie. Dr. Cristina Enescu, medic de familie, ne învaţă ce să facem pentru a trece mai uşor şi mai repede peste boală. „În primul rând, bolnavul trebuie să se izoleze la domiciliu câteva zile, atât pentru a-i proteja pe cei din jur, cât şi pentru a se proteja pe sine de o supra-infecţie bacteriană, întrucât organismul este slăbit.

Camera în care stă trebuie să fie bine aerisită şi să nu fie supraîncălzită. Alimentaţia este foarte importantă în aceste zile, când aportul caloric trebuie să fie mai mare.

Bolnavul să consume supe, grătar de pui sau curcan, ceaiuri, fructe, în special citrice şi kiwi, care conţin multă Vitamina C. De asemenea, e bine să ia un preparat suplimentar pe bază de Vitamina C sau Echinaceea. Pentru febră, să-şi administreze antitermice, nu antibiotice! Dacă febra persistă mai mult de trei zile, să se prezinte la medic. Dacă bolnavul respectă aceste recomandări, în circa şapte zile, viroza ar trebui să treacă”, ne-a explicat dr. Cristina Enescu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.