14/06/2024

Aproape 10.000 de oameni a alergat la a patra ediție a crosului Color Run

A patra editie a crosului The Color Run a avut loc astăzi în Bucuresti, unde aproape 10.000 de alergători au parcurs traseul de 5 km.

După fiecare kilometru, participanții au fost colorați din cap până în picioare cu pudră de diferite culori, la final fiind așteptați la un festival unde s-a aruncat pudră în aer pentru a crea nori uriași de culoare.

Până acum, cea mai fericită cursă de pe planetă a adunat 14 evenimente, peste 50.000 de alergători și milioane de zâmbete la The Color Run România. Fii și tu unul dintre ei! Nu uita că pudra colorată rămâne și în 2017 elementul diferențiator al cursei.

Pe lângă bucurie și un stil de viață sănătos, The Color Run promovează originalitatea. Mai mult, prin participarea ta la eveniment, faci o bucurie și altora, deoarece The Color Run sprijină cauzele sociale, distribuind către Școala de Valori un procent din taxele de participare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *