13/08/2022

Lidia Buble a plecat în Spania alături de familia ei. „Ce drăguț”

Lidia Buble a plecat în Spania alături de familia ei, fratele și nepoții ei. Artista a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj, în care le-a spus fanilor că va petrece câteva zile de vis în Spania.

Lidia Buble a plecat în Spania, fără Răzvan Simion. De data asta, artista a decis să își dedice timpul familiei, așa că se relaxează alături de o parte din nepoții săi. “Familie. Vacanță. Eu voi fi!”, a scris artista care acum se află în Zaragoza, Spania.

 

Lidia Buble a plecat în Spania împreună cu cei dragi

Fanii i-au urat vacanță plăcută și au admirat-o pentru decizia de a petrece și alături de cei dragi. „Ce drăguț”, „Vacanță plîcută. E fratele tău?”, „Foarte vrumos din partea ta”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Lidia Buble și Răzvan Simion locuiesc împreună și se comportă ca o adevărată familie, chiar dacă deocamdată fără acte. Fericirea din ochii cântăreței are strânsă legătură cu iubitul ei, care o răsfață cu fiecare ocazie.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.