23/05/2024

Mădălin Ionescu, petrecere surpriză pentru Cristina Șișcanu. „La noi a fost altfel”

Mădălin Ionescu, petrecere surpriză pentru Cristina Șișcanu. Prezentatorul de televiziune a organizat o petrecere specifică bebelușului care urmează să vină pe lume.

Mădălin Ionescu formează o familie împreună cu jurnalista Cristina Șișcanu, cea care este însărcinată cu primul ei copil, o fetiță care va primi numele Petra.

Prezentatorul de televiziune  a mai fost căsătorit și are doi copii din mariajul anterior, un băiat pe nume Filip și o fiică pe nume Ștefania.

 Mădălin Ionescu, petrecere surpriză pentru Cristina Șișcanu. Înconjurată de toată familia

Moderatorul Tv i-a pregătit partenerei sale de viață, aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, o petrecere surpriză. Opetrecere baby shower, așa cum se obișnuiește în străinătate – un eveniment înainte de venirea pe lume a bebelușului.

La petrecere, Cristina Șișcanu a fost înconjurată de toată familia și a fost răsfățată cu numeroase cadouri.

„I-am făcut o petrecere surpriză Cristinei … Deși la petrecerile tip” Baby shower” participă doar femeile, la noi a fost altfel … Am chemat și băieții! Nu au lipsit părinții mei și ai Cristinei, plus Ștefania si Filip!”, a explicat Mădălin Ionescu.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *