18/07/2024

Maria Constantin, fără sutien și cu un look total schimbat. Niciodată nu a fost mai îndrăzneață

Maria Constantin, fără sutien și cu un look total schimbat. Soția lui Marcel Toader a făcut o ședință foto în care apare extrem de sexy.

Maria Constantin, fără sutien și cu un look total schimbat, în cea mai recentă ședință foto realizată până acum. Vedeta și-a șocat fanii de pe contul de socializare, după ce a publicat mai multe imagini în care este de nerecunoscut.

Maria Constantin, fără sutien în văzul tuturor

„Ce frumoasă ești”, „Să nu te recunosc”, „Asta e ședință îndrăzneață”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de socializare. Maria Constantin este una dintre cele mai sexy interprete de muzică populară. Este căsătorită cu Marcel Toader și are un băiețel din prima căsătorie.

Maria Constantin, fără sutien și cu un look total schimbat. Niciodată nu a fost mai îndrăzneață

Despre Maria Constantin și soțul ei, Marcel Toader, s-a spus, în ultima perioadă, că ar avea probleme în căsnicie și că ar fi la un pas de divorț. Cântăreața de muzică populară a ținut să facă lumină recent, în ceea ce privește mariajul său.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *