23/02/2024

Replica unui fan cand a vazut-o pe Andreea Raicu fara machiaj: “Arati ca nevasta-mea!”

Andreea Raicu este vedeta-paradox! Desi machiata este una dintre cele mai sexy femei din Romania, prezentatoarea TV arata de-a dreptul “horror” nemachiata, nu putine fiind cazurile in care paparazzii au prins-o in astfel de ipostaze jenante.

Vineri dimineata insa, Andreea si-a facut-o cu mana ei. Profitand de vremea buna de afara, vedeta a iesit la plimbare in parc, si-a facut o poza si a postat-o pe Facebook.

“Buna dimineata! Cu soarele asta frumos ziua incepe mult mai bine!!! Eu sala. Voi?”, a scris Andreea Raicu in dreptul fotografiei respective.

Reactiile au fost dintre cele mai ciudate. “Ferice de cei care au timp de sala si nu de servici dimineata…. Majoritatea cred ca mergem la servici….”, a ironizat-o un fan, completat de altul, scurt si la obiect: “Arati ca nevasta mea”.

Andreea Raicu a venit pe lume la data de 18 iulie 1977, in Bucuresti. Desi in copilarie era poreclita “Scheletel” din cauza faptului ca era prea slaba, tanara a reusit sa dea lovitura in lumea modei.

A castigat finala nationala a Elite Model Look in 1995, iar apoi a fost desemnata Best Elegance in finala internationala din Seul, fiind primul premiu castigat de o romanca la o competitie internationala de gen.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Un comentariu

  1. Foarte bine i-a zis , nu vad ceva special la ea si mie chiar nu imi place … Oricum arata mai bine decat Bianca Dragusanu :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *