27/10/2021

Ce a făcut Andreea Bălan în America. „M-am așezat pe bordură cu o oră înainte” | VIDEO

Ce a făcut Andreea Bălan în America. Artista le-a dezvăluit fanilor săi una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a avut în recenta vacață petrecută peste Ocean.

La sfârșitul lunii martie, cântăreața Andreea Bălan s-a căsătorit cu actorul George Burcea, cel care este și tatăl fetiței lor, Ella.

Ceremonia a avut loc pe plajă din Malibu și a fost una restrânsă, fără rude și prieteni.

Cei doi au profitat din plin de vacanța din America, pentru a vizita cât mai multe locuri. Printre acestea, au fost și la o paradă la Disneylnad, unde Andreea Bălan s-a simțit ca un copil.

Ce a făcut Andreea Bălan în America. „Am avut multe lipsuri în copilărie”

Artista le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali că s-a bucurat ca un copil mic de parada de la Disneyland, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul anilor, ea a povestit că a suferit traume în copilărie și că nu s-a putut bucura pe deplin de aceasta.

„În viața mea am multe momente în care mă bucur că un copil mic, deoarece am avut multe lipsuri în copilărie.
 Săptămâna trecută am avut parte de un astfel de moment emoționant, când am văzut parada de la Disneyland.
 În timp ce personajele din desenele animate cu care am crescut defilau, aveam lacrimi în ochi de fericire și m-am simțit că o fetiță de 10 ani ?
 Că să prind loc în față, m-am așezat pe bordura cu o oră înainte, alături de ceilalți copilași ?”, a mărturisit Andreea Bălan, care a postat și o înregistrare de la parada la care a fost cu soțul ei.

Andreea Bălan se pregătește de botezul fiicei ei

Întoarsă din America, Andreea Bălan se pregătește să-și creștineze fiica, Ella. Botezul va avea loc peste puțin timp.

 ”Da, urmează botezul, acum în aprilie, peste vreo trei săptămâni şi trebuie să mă apuc de organizare. Nu-mi doresc neapărat să fac, să mă ocup de organizare, dar o voi face. Dar totodată abia aştept să se întâmple pentru că va fi o petrecere foarte frumoasă. Vom avea cam 80-100 de invitaţi. Şi vom avea şi tot felul de surprize. Abia aştept să se întâmple. De rochiţă se ocupă naşa şi o aduce din Elveţia”, a anunțat recent Andreea Bălan.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.