25/10/2021

Mesajul subtil al Mihaelei Radulescu pentru Dani Otil

Un eveniment sportiv pe care îl promovează s-a transformat brusc pentru diva de la Monaco într-un prilej de a-i aduce aminte iubitului ei mai tânăr cât de mult îl iubeşte. Mihaela Rădulescu  le-a amintit preitenilor ei că se pot înscrie la un maraton caritabil şi nu a ratat ocazia de a-i face o declaraţie de dragoste subtilă lui Dani Oţil. 

Au o relaţie la distanţă care se pare că funcţionează foarte bine. În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil şi-au găsit pasiuni comune, iar sporturile extreme şi evenimentele caritabile par să-i unească şi mai mult. Diva de la Monaco a făcut un apel pe contul ei personal de socializare către toţi aceia care vor să ia parte la un maraton caritabil, alături de ea şi iubitul ei, dar a strecurat printre rânduri şi câteva cuvinte care îi vor mângâia orgoliul prezentatorului de la “Neatza”.

Toti barbatii din imaginile alăturate îmi sunt excesiv de dragi (unul chiar puţin mai mult:)) – George Baltă , Hannes Arch, Dani Oţil, Andrei Roşu, Toma Coconea, Daniel Pisică) Ce ne leagă?

Cu toţii promovăm participarea la un maraton profund umanitar, “Wings for Life”, care se va întâmpla simultan în peste 40 de ţări, pe 4 Mai.

NU trebuie să fii atlet profesionist ca să te inscrii, ci să fii OM bun, care vrea să-şi doneze taxa de participare. (…)”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.