15/01/2021
Home / Monden / Gina Pistol e plină de mușchi, iar abdomenul ei nu a fost niciodată mai plat. Ce mănâncă de fapt vedeta

Gina Pistol e plină de mușchi, iar abdomenul ei nu a fost niciodată mai plat. Ce mănâncă de fapt vedeta

Gina Pistol e plină de mușchi, iar abdomenul ei nu a fost niciodată mai plat. Însă, puțini sunt cei care știu cum se răsfață prezentatoarea „Chefi la cuțite”, din când în când. Ei bine, vedeta nu are nicio reținere în a mânca uneori produse de la fast-food.

Gina Pistol e plină de mușchi, a slăbit mult și e din ce în ce mai sexy. Alimentația sănătoasă și multele ore de sport au dat rezultate. Însă, o prietenă a vedetei a dat-o de gol și a postat o imagine pe contul de socializare, care a creat numeroase comentarii.

Gina Pistol e plină de mușchi și arată mai bine ca niciodată

„A venit Georgeta Pistol în vizită. Punga e a mea”, a scris amica vedetei pe contul de socializare. „Asta nu este a mea, dar o aprob. Pune și tu de o cafea”, a scris amuzată Gina Pistol.

Gina Pistol a slăbit mult, iar prietenii virtuali i-au atras atenția. Mulți au sfătuit-o că exagerează și i-au recomandat să mănânce mai mult. „Deja e prea mult, pune mână și mănâncă”, „Mamă ce slabă ești”, „Abdomenul tău e bestial”, „Bravo, pentru munca depusă”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.