25/06/2024

Minodora, mai slabă cu 12 kilograme. Ce spune după ce și-a operat stomacul

Minodora, mai slabă cu 12 kilograme. Artista a vorbit despre regimul de viață pe care îl are acum, după operația pe care și-a făcut-o la stomac.

Minodora a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre cum a reușit să slăbească și care este viața ei acum.

Cântăreața și-a tăiat stomacul în luna ianuarie a acestui an. Acum, vedeta are cu 12 kilograme mai puțin. Are stomacul de 150 de mililitri.

„Pofta este, dar nu mai este, efectiv. Sunt extrem de fericită, pentru că ieri am avut analizele după trei luni de la operație și au ieșit perfect. Nu am nicio lispă de vitamine, de fier, calciu, magneziu. Un pic, la început, a trebuit să mă cunosc iarăși. Pentru că nu știam măsura, nu știam cât pot să mănânc. Au fost câteva dăți în care am mâncat în plus pentru că nu știam cât să mănânc”, a afirmat ea.

Minodora, mai slabă cu 12 kilograme. „Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kilograme”

„Nu am vomat, cum au fost alte cazuri. ce este în plus, nu mai acceptă stomacul. senzația de sațietate este două două guri, dar nu este ok. Mănânci 5-6 guri. Dar m-am obișnuit, acum mi se pare că mănânc cantitate normală”, a declarat Minodora.

„Am mese fixe: mic dejun, prânz și cină. Și apă plată și ceai între mese. Atât. M-am apucat și de sport, greu cu sportul. Am dat jos cam 12 kilograme. Medicul mi-a spus că o să slăbesc 36 de kilograme. Nu am restricții”, a mai spus cântăreața, care este căsătorită și are un băiețel.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *