23/05/2024

Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu. „Dacă aș fi în locul ei, aș evita să vorbesc despre maimuțe și maimuțăreli”

Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu. Fashion-designerul a comentat acid una dintre reacțiile divei de la Monaco vizavi de colegul său de prezentare de la Uite cine dansează.

Iulia Albu este recunoscută pentru faptul că este foarte acidă la adresa vedetelor atunci când vine vorba despre ținute și despre comportamentul vedetelor din showbiz-ul românesc.

De data aceasta, fashion-designerul a luat-o la ochi pe Mihaela Rădulescu, pe care a comentat-o în termeni acizi vizavi de comportamentul pe care diva de la Monaco l-a avut față de colegul ei de prezentare, Cabral, la cea mai recentă ediție a show-ului Uite cine dansează.

 

Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu. „Uitându-mă la această fotografie sunt și mai convinsă”

„Dacă aș fi în locul Mihaelei Rădulescu (fostă Tiganu), aș evita să vorbesc despre maimuțe și maimuițăreli. Diva ar fi spus, în timpul emisiei ”Uite cine dansează!”: ”Maimuțele au ritual de împerechere. Cabral, n-are legătură cu tine”. Uitându-mă, totuși, la această fotografie, sunt și mai convinsă de caracteristicile genetice comune, dintre om și porc. Ne place foarte mult… Cabral!”, a comentat Iulia Albu la adresa Mihaelei Rădulescu, cea care a fost surprinsă dând cu mopul în platoul emisiunii Uite cine dansează, de la Pro Tv.

Post-ul Iulia Albu, atac la Mihaela Rădulescu. „Dacă aș fi în locul ei, aș evita să vorbesc despre maimuțe și maimuțăreli” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *