18/04/2024

O fetiță de trei ani suferă de o boală rară, din cauza căreia nu poate să doarmă

O fetiță de trei ani din Canada suferă de o boală rară, din cauza căreia aceasta nu doarme aproape deloc. De fapt, ea se odihnește doar o oră pe noapte, în timp ce părinții ei au grijă de rând de ea pentru ca ei să poată dormi măcar câteva ore, relatează Daily Mirror.

Micuța Ever din Canada a fost diagnosticată cu sindromul Angelman, o afecțiune genetică care determină dizabilități de dezvoltare. Mai mult, ea nu poate să doarmă. Mereu veselă și zâmbitoare, fetița se odihnește doar o oră pe noapte.

În acest timp, părinții ei sunt epuizați și au grijă pe rând de micuță, pentru a reuși să închidă ochii timp de câteva ore măcar. “Noi trebuie să dormim, însă nu și ea. Este uimitor! Poate să reziste fără somn și să fie fericită”, a afirmat mama micuței.

Aceasta a mărturisit că a durat câteva luni pentru ca medicii să descopere ce este în neregulă cu micuța Ever, care prezenta și alte simptome ale sindromului Angelman, precum probleme de dezvoltare. Totodată, ea nu poate să vorbească și comunică doar arătând cu degetul spre anumite poze.

Cu toate acestea, părinții ei s-au liniștit, după ce au aflat de ce anume suferă fetița lor, chiar dacă nu există un tratament care să vindece această afecțiune. Cercetarea în acest domeniu le dă speranțe că fetița lor va reuși să ducă o viață normală, chiar dacă momentan ea nu doarme aproape deloc.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *