14/06/2024

Magda Catone vorbește despre iubirea de după Șerban Ionescu. „Când s-o mai naște…”

Magda Catone vorbește despre iubirea de după Șerban Ionescu. Actrița și-a deschis sufletul.

Actrița Magda Catone a stat alături de regretatul actor Șerban Ionescu timp de 30 de ani, chiar dacă în ultimele luni de viață ale acestuia din urmă se luptau într-un dureros proces de divorț.

S-au căsătorit în anul 1983, imediat după terminarea filmărilor la „Imposibila iubire”.

Băiatul lor, Carol, a venit pe lume în 1995, sudând şi mai mult cuplul.

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Magda Catone vorbește despre iubirea după dispariția îndrăgitului actor Șerban Ionescu.

Magda Catone vorbește despre iubirea de după Șerban Ionescu. „Poate o să mă îndrăgostesc din nou”

„Când s-o mai naşte unul ca Șerban Ionescu poate o să mă îndrăgostesc din nou”, spune Magda Catone la emisiunea mai sus-menționată.

„Meseria asta parcă cere sacrificii în special în zona familiei”, mai afirmă aactrița.

Șerban Ionescu a fost unul dintre cei mai talentați și apreciați actori români, cu roluri memorabile în film și teatru. A încetat din viață pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din București. Este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală.  Colegii artistului știau că acesta suferea de o boală neurologică. El fusese diagnosticat și cu borelioză, o boală gravă provocată de înțepătura de căpușe.

Magda Catone, pe numele său real Magdalena-Marta Catone, are astăzi 58 de ani. Este o binecunoscută actriță. A absolvit Academia de Artă teatrală și Cinematografică în anul 1982, la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar. Telespectatorii o țin minte și dintr-o reclamă la un detergent, care a fost difuzată ani la rând pe micile ecrane.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *