23/05/2024

O britanică lucrează de 70 de ani pentru aceeași companie și nu are de gând să se retragă

Monica Evans, în vârstă de 89 de ani, poate fi considerată cea mai fidelă angajată. De șapte decenii, britanica lucrează pentru aceeași firmă de inginierie. Mai mult, ea nu are de gând să se retragă, relatează Daily Mirror.

Monica Evans a sărbătorit, alături de colegii ei, împlinirea a 70 de ani de când lucrează pentru firma Kigass Aero Components. Ea a băut șampanie și a trecut în revistă timpul petrecut în companie. S-a angajat pe post de contabilă atunci când avea 19 ani, iar de atunci ea a rămas pe același post.

De atunci, femeia a completat peste 42.000 de plăți, iar în cariera ei a făcut o singură greșeală, iar aceea a fost una minoră. S-a întâmplat în 1959, când nu a contabilizat doi penny. De atunci, Monica nu a mai făcut absolut nicio greșeală.

“Câteodată mă gândesc să mă retrag. Dar ce altceva să fac? Iubesc ceea ce fac, oamenii cu care lucrez. Nu aș vrea să stau în casă și să nu fac nimic. Cât timp sănătatea îmi permite, voi continua să lucrez”, a mărturisit Monica, în vârstă de 89 de ani.

Britanica în vârstă de 89 de ani este una dintre cele mai apreciate angajate. Atunci când a împlinit 40 de ani de muncă în companie, ea a primit un ceas cadou. La 60 de ani, a primit un tort, iar 65 a fost organizată o petrecere.

Acum, când a împlinit 70 de ani, Monica a primit o scrisoare de felicitare din partea reginei Elisabeta a II-a. Mai mult, Cartea Recordurilor verifică dacă nu cumva aceasta deține recordul pentru cea mai îndelungată perioadă petrecută într-o companie.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *