23/05/2024

Băiețelul Andreei Mantea a primit un cadou inedit din partea mamei lui. “Câtă bucurie!”

Băiețelul Andreei Mantea a primit un cadou inedit din partea mamei lui. Este vorba despre un căluț din lemn, de care David este extrem de încântat. Dovada stă și în ultima imagine postată pe contul de socializare.

Băiețelul Andreei Mantea a avut parte de o surpriză de proporții din partea mamei lui, care i-a cumpărat o jucărie din lemn de care micuțul să se bucure cât e ziua de lungă. Bruneta a scris și un mesaj pe contul de Facebook.

Băiețelul Andreei Mantea a cucerit internetul

“Câtă bucurieeee! Astăzi am primit coletul și nu mai putem de fericire! Oamenii aceștia au o mulțime de jucării SUPER faine și SUPER ieftine dar și piese de mic mobilier si decoratiuni super accesibile!”, a scris Andreea Mantea pe contul de socializare.
Prezentatoarea de televiziune este mamă singură. Ea a adus pe lume un băiețel în luna mai a anului 2015. David este fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Cristi Mitrea, un luptător de MMA pe care aceasta l-a cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *