12/08/2022

Adrian Cristea face dezvaluiri incendiare despre Bianca Dragusanu

Cel care face dezvăluirile absolut incredibile este chiar Adrian Cristea, cel care recunoaște cu nonșalanță că legătura sa cu Bianca nu s-a oprit după căsătoria vedetei cu Victor Slav.

Astfel, legătura lor sexuală s-a aprins de la un simplu schimb de sms-uri. A urmat întâlnirea, când au petrecut o oră şi jumătate îmbrăţişaţi, sărutându-se, pe o bancă din spatele blocului Veronicăi A.Cara. Au urmat şi alte întâlniri, în timp ce Bianca se ocupa de organizarea nunţii cu Victor.

După ce Bianca şi Victor şi-au rostit jurămintele în faţa lui Dumnezeu, întâlnirile s-au mutat în apartamentul său, în pat. “Ne vedeam des! De două-trei ori pe săptămână”, a dezvăluit fotbalistul într-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, citat de spynews.ro.

“Cred că de mai multe ori ne-a prins Victor decât paparazzi!”, a declarat amuzat de situaţie Cristea într-un interviu acordat emisiunii “Acces Direct”, ce va fi difuzat mâine.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.