17/01/2021
Home / Monden / Adrian Cristea face dezvaluiri incendiare despre Bianca Dragusanu

Adrian Cristea face dezvaluiri incendiare despre Bianca Dragusanu

Cel care face dezvăluirile absolut incredibile este chiar Adrian Cristea, cel care recunoaște cu nonșalanță că legătura sa cu Bianca nu s-a oprit după căsătoria vedetei cu Victor Slav.

Astfel, legătura lor sexuală s-a aprins de la un simplu schimb de sms-uri. A urmat întâlnirea, când au petrecut o oră şi jumătate îmbrăţişaţi, sărutându-se, pe o bancă din spatele blocului Veronicăi A.Cara. Au urmat şi alte întâlniri, în timp ce Bianca se ocupa de organizarea nunţii cu Victor.

După ce Bianca şi Victor şi-au rostit jurămintele în faţa lui Dumnezeu, întâlnirile s-au mutat în apartamentul său, în pat. “Ne vedeam des! De două-trei ori pe săptămână”, a dezvăluit fotbalistul într-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, citat de spynews.ro.

“Cred că de mai multe ori ne-a prins Victor decât paparazzi!”, a declarat amuzat de situaţie Cristea într-un interviu acordat emisiunii “Acces Direct”, ce va fi difuzat mâine.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.