23/05/2024

Iulia Albu le face cu ou și oțet pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „Prefer să asist la circul ororilor și erorilor dintre cele două”

Iulia Albu le face cu ou și oțet pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. fashion-editorul a comentat ținutele purtate de cele două la semifinala Uite cine dansează.

În cadrul semifinale de la show-ul de televiziune Uite cine dansează, Andreea Marin, care face parte din juriu, a purtat două ținute. o rochie de culoare neagră, foarte îndrăzneață, și una de culoare albă, foarte delicată.

La rândul ei, Mihaela Rădulescu, cea care prezintă emisiunea, s-a afișat într-o rochie de culoare verde.

Iulia Albu, cea care comentează adesea ținutele purtate de vedetele din showbiz-ul românesc în diverse ocazii, nu a iertat-o pe niciuna dintre cele două dive.

Iulia Albu le face cu ou și oțet pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. „Este evidentă disperarea de a concura”

Despre ținuta de culoare albă purtată de Andreea marin, Iulia Albu a afirmat:

„Andreea Marin revine, iremediabil, la aparițiile de nășică, cu tiare și rochii dantelate, în ipostaze de Tinker Bell, de această dată suspendată într-un leagăn cu flori, probabil în amintirea aripilor… de multă vreme căzute. Dar asta nu este suficient! Cea de-a doua zonă exploatată de zâna, de această dată, este una de nuditate, care nu flatează neapărat zona în care vrea să se poziționeze”.

Nici ținuta neagră aleasă de fosta zână a surprizelor nu a fost pe placul fashion-editorului.

„Nu că silueta nu i-ar permite, totuși! Este evidentă disperarea de a concura cu Mihaela Rădulescu pe toate planurile, nu că ar exista, de fapt, vreo bătălie reală acolo. Bătălia trebuind a fi purtată, în fapt, în rapoartele de audiențe și nu în ”chiloțăreala” dintre cele două”, a mai scris Iulia Albu pe blogul său.

Despre rochia de culoare verde a Mihaelei Rădulescu, cea care i-a replicat la un moment dat, Iulia Albu a afirmat că este ca un brad de Crăciun.

„Mihaela Rădulescu marchează o apariție fabuloasă, în brad de Crăciun. Firește că verdele fiind culoarea mea preferata, nici nu puteam să am un alt comentariu! Nimic din ceea ce văd nu mă inspiră, din păcate… Prefer să asist, însă, amuzată ? la circul ororilor și erorilor dintre cele două”, a încheiat Iulia Albu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *