29/05/2024

O persoană a murit şi cinci au fost rănite într-un accident în Tariverde din judeţul Constanţa. Impact devastator între un microbuz și o mașină

Scene înfiorătoare în urma unui accident în Tariverde din judeţul Constanţa. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, luni dimineață, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină pe DN22.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Constanţa, un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism pe DN22, în localitatea Tariverde.

În urma impactului, un bărbat din mașină a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite.

„Cinci victime conștiente, neîncarcerate cu politraumă minoră. Trei victime au refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Constanța.


Citește și VIDEO | Povestea uimitoare a mecanicului care vorbeşte cu avioanele înainte de a le repara. Cum a ajuns un avion F16 american să fie botezat „Mirciulică”?


 

Post-ul O persoană a murit şi cinci au fost rănite într-un accident în Tariverde din judeţul Constanţa. Impact devastator între un microbuz și o mașină apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *