15/07/2024

Opt români, răniți într-un accident în Italia

Opt români, care se aflau într-un microbuz, au fost răniți, miercuri noaptea, într-un accident petrecut pe o autostradă din nordul Italiei, transmite presa din Peninsulă. În urma accidentului un bărbat și-a pierdut viața.

Potrivit polițiștilor italieni în accident au fost implicate două mașini, un Mecedes cabrio în care se afla un cetățean italian și unul chinez și un microbuz Mercedes în care se aflau opt pasageri, toți români.

Șoferul primei mașini a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens lovind frontal microbuzul în care se aflau românii. În urma impactului, microbuzul a fost scos de pe şosea.

Foto: Pompierii din Italia / corrieredelveneto.corriere.it

Cetățeanul italian, care se afla pe locul pasagerului a murit pe loc, iar șoferul chinez a fost rănit fiind transportat la spital în stare gravă.

Foto: Pompierii din Italia / corrieredelveneto.corriere.it

Trei români în stare gravă

Cei opt români au fost și ei răniți și au ajuns la spital, o parte dintre ei având nevoie de intervenția echipelor de descarcerare pentru a ieși din mașină, scrie Il Corriere Veneto.

Trei dintre români, două femei de 45, respectiv 30 de ani și un bărbat de 27 de ani sunt răniți grav și medicii îi țin sub supraveghere. Femeia de 45 de ani este în stare critică suferind fracturi în zona bazinului și a abdomenului. A doua femeie a fost operată și medicii sunt optimiști, în timp ce bărbatul de 27 de ani a suferit fracturi ale brațelor și picioarelor.

Foto: Pompierii din Italia / corrieredelveneto.corriere.it

Ceilalți români implicați au fost răniți mai ușor, dar sunt în spital sub supraveghere medicală.

Numărul românilor implicați în accidnete rutiere în Italia este în creștere. În urmă cu o lună, trei români au fost răniți grav într-un accident de circulație în zona localităţii Scordia, situată la sud-vest de Catania, în sudul Italiei

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *