18/04/2024

S-a desființat FC Bistrița. Orașul lui Jean Pădureanu mai are echipă doar în liga a patra

S-a desființat FC Bistrița. Orașul lui Jean Pădureanu mai are echipă doar în liga a patra. După  21 de jocuri disputate în liga a treia, FC Bistrița se retrage din acest eșalon, informează timponline.ro.

Florin Sângeorzan, președintele clubului, nu se va mai răzgândi, așa cum a făcut-o de alte câteva ori. A trimis deja o înștiințare la federație, iar echipa nu a fost programată în etapa următoare, când ar fi trebuit să joace acasă, vineri, cu ASA Tg. Mureș 2, în runda a 23-a.

Deși președintele clubului a anunțat ultima oară retragerea chiar de Ziua Păcălelilor, așa cum de fapt a fost tot ce s-a întâmplat în acest sezon, formația bistrițeană a continuat campionatul.

După șapte înfrângeri din tot atâtea posibile în 2017 și fără nici o șansă de salvare de la retrogradare, FC Bistrița își dă obștescul sfârșit: Palmares dezastruos: 8 puncte, golaveraj 15-65, ultimul loc în clasament.

S-a desființat FC Bistrița. Au plecat Sergiu Costin, Chibulcutean ori Nalați

În tur, FC Bistrița a fost măcinată de scandaluri, totul din cauza problemelor financiare. Fotbaliști precum Sergiu Costin, Alin Chibulcutean și Adrian Nalați au renunțat pe parcurs să mai evolueze, iar restul jucătorilor s-au prezentat și nu s-au prezentat la antrenamente și la jocuri, la Dej (0-11) intrând în teren juniorii. Pentru a evita o situație asemănătoare, la Cugir nu s-a făcut deplasarea.

Astfel, județul pierde un loc de liga a treia, FC Bistrița, dacă va mai exista, urmând să se înscrie în Liga a 5-a.

În același timp, și Academia Gloria pare să fi pierdut lupta pentru promovarea din liga a 4-a, după ce a acceptat să transfere în iarnă mai mulți jucători spre FC Bistrița. Favorită la barajul pentru Divizia C e acum ACS Dumitra, singura speranță a bistrițenilor pentru eșalonul 3.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *