11/12/2023

Claudia Pătrășcanu a plâns la botezul băiețelului ei. “Știam ce va urma să se întâmple”

Claudia Pătrășcanu a plâns la botezul băiețelului ei, Nicolas Mihaei. Artista a fost atât de emoționată, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns.

Claudia Pătrășcanu a plâns la botezul băiețelului ei, eveniment ce a avut loc în acest weekend. Vedeta a povestit în direct la tv, ce a simțit în ziua în care cel de-al doilea copil a fost creștinat.

Claudia Pătrășcanu a plâns la botezul băiețelului ei, Nicolas

„Am avut emoţii, eu oricum sunt o fire cam plangacioasa chiar. Am plâns, ştiam ce va urma să se întâmple, dar na, emoţiile şi-au spus cuvantul”, a declarat artista pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a născut pe 24 ianuarie și a devenit mamă pentru a doua oară. Deși artista anunțase că va naște pe 31 ianuarie, aceasta a adus pe lume un băiețel, pe nume Nicolas Mihail, mai devreme decât plănuise.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.