22/01/2022

Liviu Vârciu s-a mutat în casă nouă și a dat vestea. „Aș fi ipocrit să spun că tot sunt singur”Liviu Vârciu s-a mutat în casă nouă și a dat vestea. artistul a vorbit despre viața lui de acum.

Liviu Vârciu, care are un nou proiect de televiziune la Antena 1, și s-a mutat și în casă nou, lucru care îl face foarte fericit.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Liviu Vârciu a vorbit despre casa sa, dar a făcut și o destăiunuire de zile mari, afirmând că nu mai este singur.

Nu mă ajută creierul să depășesc vârsta asta de 35 de ani și să mă maturizez, dar poate că în viața mea se vor schimba lucruri în bine”, a declarat cântărețul.

Liviu Vârciu s-a mutat în casă nouă și a dat vestea. N-are curent

„Liviu Vârciu face… bine. Se chinuie cu niște credite mai vechi, se chinuie să tragă curentul la casă, pentru că trăim în România și, ce credeți, nimic nu este simplu…
M-am mutat, dar… Produc curent, am o bicicletă din asta care dau la pedale şi produc curent. Tocmai de asta nu am nevoie de sală. Căţelului, i-am luat o parteneră să aibă şi el.Dar i-am luat-o lui Paco să vadă şi el ce înseamnă să trăieşti cu o femeie care nu e de nasul tău în casă. Să treacă şi el prin ce am trecut eu”, a spus artistul.

„Aş fi ipocrit să spun că tot sunt singur. Cunosc oameni, cunosc fințe. Nu stau singur aşa într-o casă mare şi plâng… Dar nu a venit femeia aia care să zică: hai să terminăm cu glumele astea pe la televizor. Eu gândesc că tot ce zboară se mănâncă doar că nu mai prind tot ce zboară. Sau de la zodii, eu nu credeam în zodii, eu sunt Peşti şi ascendent în Rac, proşti de buni, nu am avut noroc nici cu zodia”, a încheiat el.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.